KRÓMACÉL ÁGYÁSSZEGÉLYEK KERTÉPÍTÉSHEZ

GARTENPROFIL – 3000 termékcsalád

Egy termékcsoport, mely az egyszerű síkidomtól a zárt geometria formáig terjed!
Az ágyásszegélyek nem ismeretlenek Magyarországon, hiszen igen régóta jelen vannak a hazai piacon funkciójában ehhez hasonló műanyagból és fából, valamint egyéb anyagokból készült termékek. GARTENPROFIL – 3000 termékcsalád – ez azonban mégis más!

Színvonalában, használhatóságában, megbízhatóságában és nem utolsósorban élettartamában, variálhatóságában és esztétikai megjelenésében a Magyarországon forgalmazásra kerülő termékcsalád jóval felülmúlja a hagyományos termékeket.

A kertépítéshez szükséges elemek a parkok, kertek egyedi adottságaihoz igazodva mérnöki pontossággal tervezhetők és kivitelezhetők, korlátlan számban variálhatók. A termékcsalád legegyszerűbb elemei az egyenes, félkör, körprofilok, sarokelemek, melyek egymáshoz kapcsolhatók, jól kombinálhatók, természetesen különböző méretűek és formájúak.
A tervező és kivitelező szinte egy képzeletbeli szabásminta alapján dolgozhat, képzeletének valójában csak a telekhatár jelent korlátot. A termékcsoport kicsiben-nagyban egyaránt jól alkalmazható, családi kerttől golfpályán át akár reptéri felhasználásig.
HAGYOMÁNYOS KERTBŐL VARÁZSLATOS ÉKSZERDOBOZ!!
A termékcsalád eredeti ötlete épületszigetelésből származik, az ott használatos lemezek természetesen más kivitelben, viszont azonos alapanyagban készülnek. Így a termék megbízható minőségéhez, időjárásállóságához természetesen nem is férhet kétség. A kertépítéshez leggyakrabban használatos elemek az 1.4016 tipusú minősített anyagból készülnek, melyeknek ötvözött összetétele 17 % krómot (króm-acél) tartalmaz.
Az egyes profilok magassága 100, 150, 200 vagy 300 mm lehet, hosszúsága 300 mm-től 2400 mm-ig terjedhet , igény szerint. Az elemek széleiken 180 fokban korcoltak, mely a könnyebb feldolgozhatóságot és a nagyobb biztonságot, valamint esztétikai szempontokat szolgál. Az íves elemek 500 mm – 2250 mm-ig terjedő kör átmérőjét fedik le.
Termékválasztékunkban szerepel még ágyásszegély aluminiumból, Cor-Ten anyagból, rozsdamentes acélból is, különböző kivitelben, méretekben is.


[wowslider id=”15″]

szegélyelemek beépítése

A gyepszegélyként, elválasztóként történő elhelyezés munkafolyamata teljesen egyszerű, problémamentes és gyors. Csupán némileg előkészített talajra van szükség a professzionális kertépítő elemeinek behelyezéséhez, – keményebb talaj esetén néhány ásónyomnyi előkészítés is elegendő.
A munkához egy gumikalapács, vízmérték , beütőkorong és egy támasztótüske szükséges. Az egyes elemeket természetesen az egymáshoz történő rögzítéshez szükséges csavarokkal együtt szállítjuk. Tetszés és igény szerinti formák, esetleg akár ábrák és feliratok, logók rajzolhatók ki, ami igényes kert- és parkrendezési formára ad lehetőséget, – különösebb műszaki hozzáértés nélkül.
Az elemek természetesen éveken keresztül a téli hónapokban is földben maradhatnak, még akár úgy is, hogy a technológiai előírás szerint a talajszint felett 1,5-2 cm-rel láthatók. Nagyobb súlyú kerti gépek is akadálymentesen tudnak közlekedni az íly módon kialakított területen.
Korlátlan időtartamuknak köszönhetően a kialakított motívumok bármikor áthelyezhetők, újravariálhatók, ezáltal újabb befektetés nélkül varázslatos kerti kép alakítható ki belőlük. Praktikusságán kívül esztétikailag is újat nyújt ez a termékcsoport, hiszen a króm egyedi megjelenését mind a mai napig minden látványos iparágban használják, pl. autóipar, lakáskultúra, bútoripar, stb.
SZÉP és SZEMTELENÜL EGYSZERŰ!